Zuzzu Rellone
Rindu Ber-blogging kahkahkah
Tuesday, July 2, 2013 @ 1:16 PM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum. WACHAAA!!!

Hahaha apa khabar sahabat-sahabat sekalian? mungkin ada yg rindu *bajet lettew* tada lah. saja ja. cek lupa password dan semalam Allah bagi hidayah utk ingat balik. Mungkin utk kembali berkongsi kisah hidup dgn sumorang. Alhamdulillah masih lagi berada dalam keadaan sihat makan lalu tidoq lena negara aman lagi. Syukur. todia cakap banyak! tak kiqaaaaaa.


Aaaaaa tau mesti nak tau perkembangan kan? Nak ceta la ni *awww muka zirafah nie* Ish dah setahun rupanya tak berkarya. Last post masa lepas MDS dkt Puncak Alam? Kahkahkah ok cek dah habeh lama dah kat situ. Tarikh habis asasi ialah 5.4.2013. Keramat kan? Birthday cek kot. Paper Fizik pulak tu. demm. Tapi apa pun semua dah berlalu. Suka duka semua ada lah. Dan sekarang dah pun bulan 7. Ada la dekat 3 bulan dh dok saja goyang kaki kat rumah. Layan 2 3 4 5 drama dah. Ah heaven. Igt nak belajaq bawak keta. Lesen besaq ada dah. Tapi takot. Hm bila la nak berani mcm Jihyo. hmm

adorablechildren:

Lilly Sue Marks by Crazy Tailz/Alessa on Flickr.
Grrrrrr!


Haa nampak dak mcm nak marah kan? Haha result jgn tanya lah. Apa pun syukur Alhamdulillah. Tengok orang bawah kita utk tanam rasa syukur. Tu yg Nabi ajaq. Sila aplikasi kan wahai sahabat. Dan skrg tgh tunggu result UPU utk masuk degree. Mohon doa semua sahabat, semoga Allah beri yg terbaik untuk saya dan juga rakan-rakan sebaya dgn saya. Lagi satu pertanyaan yg sentiasa meniti di bibir semua orang. Its a must!

theanimalblog:

Laughing Donkey. Photo by jaxxon

Buat apa cuti lama ni? Tak kerja ka? Ya cek pun dgn senyuman yg agak AWKWARD mcm kat atas ni "hihi tak keja pun. dok saja bela badan jadi bibik, tehehehe" lulz. Entah la kenapa cek tak rasa nak keja langsung. Malas mungkin. Tapi perkataan lebih comel "I am in energy saving mode" Haha sebenaqnya.. ada rasa teringin tu, tapi tak dpt sokongan sgt. Mak kata dok rumah lah tolong apa yg patut. Haaaa seee! So cek pun turut perintah, dok rumah layan mak abah, spent time dgn depa selagi ada masa. Lepas ni payah dah kot. Saya percaya ramai kawan saya di luar sana bertungkus-lumus mencari wang utk merasa hasil titik peluh sendiri. Syabas saya ucapkan, anda berjaya :)


takenbyhonesty:

Another 9 days more :)
Welcome July, Welcome Ramadhan.

Ok cukup lah. Tu ja kot nak cerita. Cuma nak curi masa sahabat semua, tolong bantu saudara segama kita di Syria, Mesir, Palestin, Iraq, Turki dan rata-rata negara Islam. Sungguh, keadaan sekarang seperti yg telah digambarkan dlm Al-Quran dan Hadis. Hanya iman kita yg mampu menyelamatkan kita. Banyakkan berdoa supaya dikuatkan iman, tidak terjerumus ke dalam lembah Syiah yg nyata sesatnya. Semoga Allah memelihara saudara kita dan memberi kemenangan terhadap umat Islam. Amin Ya Rabbal A'lamin.

vanoos:

The sad reality that we don’t want to admit..
Aren't you?
and Palestin too.

Semoga berjumpa di lain lembaran! Banyakkan beramal dgn hati yg tulus ikhlas kerana Allah Taa'la. Selamat berpuasa! Kepada sahabat yg senasib dgn saya, enjoy la masa skrg boleh puasa dgn family yg tersayang. Lepas ni taktau lagi buleh puasa sebulan dgn family ka dak dah kan. Okies Sayang uols. and wait.

I am Nineteen. Matured enough yeawww :3





semester 1 .
Saturday, October 20, 2012 @ 2:36 AM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum !

bertemu kembali. untuk makluman kawan-kawan. cek dah habis sem 1 pun dekat PALAM tuu. segala pahit manis semua ada. eem kejap je kan? rasa mcm baru ja lepas MDS. *wahahaha tipu* masa kt sana, semua org tak sabar nak cuti, then bila da cuti, mesti ada ja yg rasa bosan kan? lumrah la tuu..haha so takdak apa nak cakap, just nak share beberapa gambaq yg cek dpt masa sem 1 kat sana, hehehe

hehehe 

dila, khairun, me, anisss

hehehe tangan sayee

le me with rumate, ad :D

masa pegi beli tiket bas *Klang sentral

me with khairunn

ape da khairun hidung kau! ahaha

me with momma. hahahahaha

anis and me. *focusss

me with afahh

ladies of B8 :D

bajettttt

bio presentation~

mira with her scandal :3

anis and weirdo afah. hahahaha

mira hez and khairunnn

khairun and dilaaa

anis dgn khairun nobitaa

hahaha happy takkk

afahhh tajima. hahaha

khairun and ziniii

kelas relax kan minda., CTU

geng genius :O

ohhh datin farhana nadia :p

hehehe

gangsterrr . hahaha

ni masa bulan puasa pulak, kitorang terawih kat rumah samasama :p *R3201*

hehe salam salam!

manis kan. hahahaha

bilik C. fatin and mira a.k.a cik buttt

belakon jeeeee

omo comell hahaha

ad mcm hantu. hahaha

err kasut berselerak :p

mira, tera bumbum, nisa, me, ida, ad, fatin, *tiera takdeee!

ok thats all. ohh i miss you guys so much. hope we can meet again in sem 2. take care uollsss and all the best :D

dah menggiladgn roomate lepas abes paper :3





Aidilfitri 2012 .
@ 2:12 AM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum !


maaf lah.. lama tak update lepas abes posa haritu kan..so taknak ckp banyak, nak boh gambar raya je, hehehe

Mak Abah <3

hehehe

you gotta be kidding me. haha

mamyyyy and mee

:)

le me, mamy, bro

three of us :)


le me, mamy, lil bro

me and mamy againn

mcm baru balik haji :p

uh uh uh

candid okay. tudung tak jadi .

ziarah kubur .

ziarah tokwan and abang ashraf.

ehehehehe :3

woot woot

shiqahhhhh

tah tengok apa tuhh

the bes kezen ever. adah. haha

pak menakan dgn anak menakan diaaa

hakim and err errr hahaha

kak zu yg comel. haha

hanif haikal a.k.a michelin. haha

alyaa maisara -_-

eee budak budak nii


abg am yg dah betunang tapi tak mengaku :3

pakngah yg ohsemmmm .

err hanif haikal yg bajettt


tokkkkk yg comellll


luqluq wal marjan. haha


zuhdi yg semakin membesar :D
makndak.izzah.pakndak ;)

okay tu je kot yg ada. hahaha sory lambat. dah nak masuk hari raya aidiladha dah. selamat hari raya!

DP Facebook Ladyy Masquerade dan Mohd Abid Azhar.
sekian~




Older Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It