Zuzzu Rellone
Rindu Ber-blogging kahkahkah
Tuesday, July 2, 2013 @ 1:16 PM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum. WACHAAA!!!

Hahaha apa khabar sahabat-sahabat sekalian? mungkin ada yg rindu *bajet lettew* tada lah. saja ja. cek lupa password dan semalam Allah bagi hidayah utk ingat balik. Mungkin utk kembali berkongsi kisah hidup dgn sumorang. Alhamdulillah masih lagi berada dalam keadaan sihat makan lalu tidoq lena negara aman lagi. Syukur. todia cakap banyak! tak kiqaaaaaa.


Aaaaaa tau mesti nak tau perkembangan kan? Nak ceta la ni *awww muka zirafah nie* Ish dah setahun rupanya tak berkarya. Last post masa lepas MDS dkt Puncak Alam? Kahkahkah ok cek dah habeh lama dah kat situ. Tarikh habis asasi ialah 5.4.2013. Keramat kan? Birthday cek kot. Paper Fizik pulak tu. demm. Tapi apa pun semua dah berlalu. Suka duka semua ada lah. Dan sekarang dah pun bulan 7. Ada la dekat 3 bulan dh dok saja goyang kaki kat rumah. Layan 2 3 4 5 drama dah. Ah heaven. Igt nak belajaq bawak keta. Lesen besaq ada dah. Tapi takot. Hm bila la nak berani mcm Jihyo. hmm

adorablechildren:

Lilly Sue Marks by Crazy Tailz/Alessa on Flickr.
Grrrrrr!


Haa nampak dak mcm nak marah kan? Haha result jgn tanya lah. Apa pun syukur Alhamdulillah. Tengok orang bawah kita utk tanam rasa syukur. Tu yg Nabi ajaq. Sila aplikasi kan wahai sahabat. Dan skrg tgh tunggu result UPU utk masuk degree. Mohon doa semua sahabat, semoga Allah beri yg terbaik untuk saya dan juga rakan-rakan sebaya dgn saya. Lagi satu pertanyaan yg sentiasa meniti di bibir semua orang. Its a must!

theanimalblog:

Laughing Donkey. Photo by jaxxon

Buat apa cuti lama ni? Tak kerja ka? Ya cek pun dgn senyuman yg agak AWKWARD mcm kat atas ni "hihi tak keja pun. dok saja bela badan jadi bibik, tehehehe" lulz. Entah la kenapa cek tak rasa nak keja langsung. Malas mungkin. Tapi perkataan lebih comel "I am in energy saving mode" Haha sebenaqnya.. ada rasa teringin tu, tapi tak dpt sokongan sgt. Mak kata dok rumah lah tolong apa yg patut. Haaaa seee! So cek pun turut perintah, dok rumah layan mak abah, spent time dgn depa selagi ada masa. Lepas ni payah dah kot. Saya percaya ramai kawan saya di luar sana bertungkus-lumus mencari wang utk merasa hasil titik peluh sendiri. Syabas saya ucapkan, anda berjaya :)


takenbyhonesty:

Another 9 days more :)
Welcome July, Welcome Ramadhan.

Ok cukup lah. Tu ja kot nak cerita. Cuma nak curi masa sahabat semua, tolong bantu saudara segama kita di Syria, Mesir, Palestin, Iraq, Turki dan rata-rata negara Islam. Sungguh, keadaan sekarang seperti yg telah digambarkan dlm Al-Quran dan Hadis. Hanya iman kita yg mampu menyelamatkan kita. Banyakkan berdoa supaya dikuatkan iman, tidak terjerumus ke dalam lembah Syiah yg nyata sesatnya. Semoga Allah memelihara saudara kita dan memberi kemenangan terhadap umat Islam. Amin Ya Rabbal A'lamin.

vanoos:

The sad reality that we don’t want to admit..
Aren't you?
and Palestin too.

Semoga berjumpa di lain lembaran! Banyakkan beramal dgn hati yg tulus ikhlas kerana Allah Taa'la. Selamat berpuasa! Kepada sahabat yg senasib dgn saya, enjoy la masa skrg boleh puasa dgn family yg tersayang. Lepas ni taktau lagi buleh puasa sebulan dgn family ka dak dah kan. Okies Sayang uols. and wait.

I am Nineteen. Matured enough yeawww :3






Older Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It