Zuzzu Rellone
semester 1 .
Saturday, October 20, 2012 @ 2:36 AM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum !

bertemu kembali. untuk makluman kawan-kawan. cek dah habis sem 1 pun dekat PALAM tuu. segala pahit manis semua ada. eem kejap je kan? rasa mcm baru ja lepas MDS. *wahahaha tipu* masa kt sana, semua org tak sabar nak cuti, then bila da cuti, mesti ada ja yg rasa bosan kan? lumrah la tuu..haha so takdak apa nak cakap, just nak share beberapa gambaq yg cek dpt masa sem 1 kat sana, hehehe

hehehe 

dila, khairun, me, anisss

hehehe tangan sayee

le me with rumate, ad :D

masa pegi beli tiket bas *Klang sentral

me with khairunn

ape da khairun hidung kau! ahaha

me with momma. hahahahaha

anis and me. *focusss

me with afahh

ladies of B8 :D

bajettttt

bio presentation~

mira with her scandal :3

anis and weirdo afah. hahahaha

mira hez and khairunnn

khairun and dilaaa

anis dgn khairun nobitaa

hahaha happy takkk

afahhh tajima. hahaha

khairun and ziniii

kelas relax kan minda., CTU

geng genius :O

ohhh datin farhana nadia :p

hehehe

gangsterrr . hahaha

ni masa bulan puasa pulak, kitorang terawih kat rumah samasama :p *R3201*

hehe salam salam!

manis kan. hahahaha

bilik C. fatin and mira a.k.a cik buttt

belakon jeeeee

omo comell hahaha

ad mcm hantu. hahaha

err kasut berselerak :p

mira, tera bumbum, nisa, me, ida, ad, fatin, *tiera takdeee!

ok thats all. ohh i miss you guys so much. hope we can meet again in sem 2. take care uollsss and all the best :D

dah menggiladgn roomate lepas abes paper :3






Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It