Zuzzu Rellone
UiTM Puncak Alam dihati :)
Friday, June 8, 2012 @ 8:31 PM | 0 Your Espresso


Assalamualaikum :)

Wewitttttt. Hepinyaaa boleh balik rumah!! HAHA tak kisah la nak cakap homesick ka rindu mak ka apa, janji balikkkk!! nikmat sangat bila dapat tido atas katil sendiri tau. Nampak tak tali warna biru tu? Haaa tu la buddy tag kitorg masa MDS. muka mmg tak cukup tido, but now MDS dah habiss, sonok sangat!! tapi, sedih jugak laa sbb abang kakak PM suma awesome gila! dah tu cantik handsome pulak. ops! jom tengok pic abang kakak PM sume!


hahaha sangat kelasss ye posing!


ni abg Ekhsan dengan tagline nya " keras lah kamu ni" hahaha  dengan kakak yg paling cantik!



ni haa dorg yg osem tu :P


Kak Mira yg sangat tegas! dgn Kak Jannah a.k.a akak comel :D


Kak Atin yg comell jaga R3 dengan abang err er taktau nama . haha

Abang Jimy yg suka buat lawak kering dgn Kak Put comel :p


ok dah yg tu jaa sempat diceritakan, nak tau pengalaman MDS? mcm biasa, orientasi kan, ketidak puasan tidur mesti ada, kelaparan sentiasa, selalu kehausan, bosan setiap kali taklimat, tapi apa pun MDS akan tetap diingati, masa tu la nak belajaq lagu universiti, nak menari, tepuk segala jenis, main game banana la, abc, bombom, tepuk break, timakasih, jambatan goyang2, menari monyet laaa adoi tak terbilang haa. 


gaya Angah :P

selalu Angah akan buat gaya mcm tu takpun whateverrrr! tapi dia memang seorang abang yg sangat baik, caring, sentiasa jaga keselamatan kitorang, pesan-pesan dan sebolehnya dia takmau marah. cuba berlembut haa. tak lupa jugak kepada abang dan kakak PM yg lain terutama sekali biro program yg sentiasa cari idea nak hiburkan kitorang, abg Azam sampai taktau nak cakap apa dah, hahah ape pun miss korangg :)


ni wave 2, wave 1 taktau nak cari mana, hehe


okay lah. setakat tu saja dulu, semua pic di ambil dari FB abg azam dgn abg Jimy,
 thankyou :) malam ni naik bus, balik puncak alam, pray for our safety and wish me luck oyeah!

# btw, MDS stands for Minggu Destini Siswa, dan MDS ktorang (wave 1) hanya 5 hari, tapi wave 2 4 harii!!










































Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It