Zuzzu Rellone
This is my journey. He puts me here. Its His plan .
Saturday, April 28, 2012 @ 11:29 AM | 0 Your Espresso


Assalamualaikum !


Haaa..apa khabar kawan-kawan? lama tak dgq ceta, haha meh nak cuit cuit hidung mcm baby tu nak? haha Alhamdulillah..masih lagi diberi peluang oleh Allah untuk terus bernafas dgn nikmat iman dan Islam ye..  Ehemm kawan-kawan lepasan SPM mcmana result? lambat benor tanya eh, orang dah dapat inetrview merata, tawaran, matriks apa segala. haha saja laaa nak tggu lambat sikit so bole cerita semua skali, so jom cek nk tunjuk pic sekitar amek result hari tu, Alhamdulillah bole la cukup makan, 
banyak mana usaha, gitu la hasilnya ^^ *ayat cover !

suasana ketika amek result *miss that moment!

kawan baik sampai bila bila. tahniah girls!

classmate yg awesomeee! congratsss

terimakasih cikgu Salmiza comel :D

jumpa kaunseling tanya pasal kerjaya :O

Ok habis pasal result, brapa hari ja kecoh kan? haha tahniah utk sapa yg perform, dan sapa yg tak perform pun tahniah, bukan rezeki kita sekarang, so jangan risau kawan-kawan, tak payah nak buat teruk mcm ceyy dia tak pa laa dapat elok , nak cecey ngn orang tak payah okay ? peluang mengaji banyak nih lepas SPM, so guna peluang yang ada, masuk form 6 ka, matrik ka asasi, diploma semua ada pro and contra. so pilih elok elok, istikharah dulu semoga Allah tunjukkan jalan yg terbaik untuk kita ^_^

put your trust on Allah :)



nah petua istikharah betul dipetik dari SOLUSI. tak nampak aci zoom :p

lepas tu, jom tengok pic cek celebrate birthday dengan bestiesssss dunia akhirat ni, dorg bt surprise dgn secret recipe segala bagai, comel betul, terharu I. haha thanks babe. million thanks for those awesome wisherss, and for my sayang jugak, bhahaha :D

masa ni celebrate birthday aisyahh dulu , heee
fany dgn wida da da 

fany dgn amni ni ni


and here we areeeeeeeeeee :D

dan habis dah ceta pasal birthday and all that, so skrg 29/4/2012. dah nak masuk bulan Mei, cek pun dah nak benti form 6, dok di rumah buat sementara waktu sebelum masuk mana-mana pusat pengajian. haa lupa nak bagitau, untuk perkembangan cek buat masa sekarang, sedang prepare utk interview zakat ( medic di Mesir ) dgn diploma teknologi makmal perubatan (PPUM) . tu jaa buat masa sekarang, so tolong doa sama yeee, amalan mulia tuu, kepada yg dah dpt apa-apa tawaran tu all the best, dan yang belum sabar okay? 

saham akhirat ;)



Inallahama'ana 



bangun dan berjalan, tempuh rintangan yg ada dengan berani ok?


ingat tu katakata hikmah :]



doa dan solat jangan risau saja naaa

Ohh lupa, baru-baru ni Habib Umar Bin Hafedz, ulama berketurunan Rasulullah yg ke 39 datang sekolah cek, Allahuakbar! taktau nak habaq rasa mcmana bila tgk Ahlulbait ada depan mata, seqonok teruja suma cukup, dgq dia ceramah, cakap memang menyentuh kalbu, kita yg perempuan ni nak salam tak boleh, amek bau pun jadi la nohh, untungnya sekolah maahad apabila didoakan oleh ulama hebat itu, tak pueh rasanya, tak lupa jugak kepada Habib Ali sebagai penterjemah, juga berketurunan Rasulullah yg ke 41. psstt suka accent dia :p sapa tak tengok rugi..bukan senang nak jumpa ulama hebat ni, amek berkat tau,
ingat depa nak mai cari hampa ka?? *cewah*



waaaa bestnya dok depan, nampak clear, cek dok belakang >.<

lembutnya muka beliau.... :')
ni  Habib Ali, I adore him, waaaaa
*stop Amni, he already married*
comelnya Habib Umar senyumm bersama kumpulan Al-Mawlidd


ok cukup untuk hari ni, panjang la berceloteh, semua gambar di ambil daripada facebook dan tumblr saya, harap maklum, so jangan pelik la kalau penah nampak dekat mana-mana. maaf ada salah silap, saya hanya insan biasa, penuh kekhilafan. 
okay semoga ketemu lagi ya! 
Wassalam :D

Ya Rabb !


so sweeeeetttt, awak ingat ceta ni kan? >.<
ini Rapunzel versi Islamic, hehe



Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It