Zuzzu Rellone
put your trust on Allah .
Wednesday, December 7, 2011 @ 9:21 PM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum .

Ehemmm Alhamdulillah.. masih lagi bernyawa, diberi peluang utk kembali menaip di laman sesawang yg tercinta ni cewahh! haa ape cer pulak skrg? untung laa kawankawan yg dah habeh exam ni kan, merdeka la apa la bebas suma ada ayat kan, kena ingat.. hakikat sebenar dlm kehidupan ni, kita bukan seronok habis scola, tak pakai baju scola apa suma, it just kita enjoy dah habih SPM , no more homework, perhimpunan pagi2, tapi sbnaqnyaa, kita rindu kawan2 sekolah, segala kenangan dgn cikgu, zaman sekolah zaman best , paling best, I am pretty sure that all of you gonna miss that moment, tak payah nak tipu laa, hee



and fr those yg nak bakar baju sekola, buku apa suma tu, dont you think benda tu akan tmbh pollution? so dalam dunia ni bukan semua org kaya mcm kita, so bt la amal kebajikan, bg la buku dgn baju tu dkt org yg lebih memerlukan, tp buku bole la jual dpt duit, hehe baju tu kalau dah burok sgt buang la, kalau elok sedekah okay? kita bantu orang, Allah akan bantu kita..


ok laa takmo ckp banyak, just nak kongsi pendapat je, cek sdaq cek tak abeh exam ag, ada satu lg paper haa Quran Sunnah, takpa cek sabaq, hehe kawankawan yg habih SPM, manfaatkan masa cuti selama 4 bulan tu dgn sebaiknya tau, kalau nak bela badan pun bole ja, jgn bela penyakit pulak, pi la cari keja, pengalaman, pastikan keja yg halal okay! dan yg mana tak amek lesen tapi dok bawak kenderaan secara HALAL tu, boleh dah kot pi dgq ceramah test segala bagai, baqu la feel sikit, haihh


sampai di sini dahulu, Alhamdulillah ada berita baik yg baru dapat hari ni, Alhamdulillah syukur sangat.. Allah tahu apa yg terbaik utk Hambanya, kita sebagai Hamba hanya perlu berusaha dan berdoa, serahkan segalanya kepada Allah..
InsyaAllah ada kebaikan menanti. tapi.......








Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It