Zuzzu Rellone
He knows..
Monday, November 28, 2011 @ 1:50 AM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum
Salam Maal Hijrah..

lama dah tak update, haha biasee budak SPM bro, cehh ni pun tak habes lagi, ada lagi 4 paper sedang tunggu, ada yg dah habeh dah, ada yg lagi 2 paper, 3 , 4 , 5 dan sebagainya, biaq lah, esok ada paper chemistry, lusa biology, hari ni boleh update blog lagi?





sorry tak tahan nak menaip, gian kot, haha so far , semua paper okay jaa, Alhamdulillah.. Allah permudahkan segala urusan, dah usaha, doa , so tawakal je la,kan ? sekarang.. cek sedang tunggu satu keputusan yg bakal mengubah kehidupan, Ya Allah.. 





takpa la kalau dapat, dapat laa.. 
Allah dah susun yg mana terbaik kan,
tapi... argh! takdak tapitapi dahh.. I wanna live like others :( 
k tuu jaa, nanti dah habes exam pulak sambung, 


I am totally sad >.<







Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It