Zuzzu Rellone
11 Syawal
Thursday, September 8, 2011 @ 11:50 AM | 0 Your Espresso

Salam Aidilfitri :)

Assalamualaikum.. setelah sekian lama menyepi, apa ceta nie? haha! bukan apa, haritu masa bulan posa kan bz dgn trial, bersempena dgn pc cek rosak, abeh hilang SEMUA file, okay thats awesome . so baru hari ni la nak update kan, tapi nothing much, this raya bole la tahan, best jugak, tp entah cena , even dah habeh trial, ketaq tggu result tu lg dasat rasa nya , tapi apa bole buat, cena pun depends atas usaha kita kan, sabar je laa , tambah pulak dgn Gred baru oleh JPN kedah , terbaik ah! memang budak kedah semua genius. jutaan terima kasih ok dari pihak pelajar kedah . dah lah baik upload pic raya lagi baguss :)

macamacam kaler ada nie .

paktam and maktam :)

Qilah the princessss

khairul . abg rose . abg amir .

makcik and mak saya , hee *sebok je kt blkg tuh !

todia kebuloq tada tahap tuu

tengah mesyuarat tuu

abid and adah :p

org baru minum air dah snap =,=

yeah I am the tallest and the oldest among my cousin :)

ini makteh saya, dia sangat baik . *mestila =,=

jamil and mid, *sepupu

ery *sepupu yg tinggi =,= even baru form 3.

abg amir and abg rose .

3 beradik, *takdela sama sgt muka :p

ery and pait *faiz bodek letteww

Qilah si kecik yg hyperactive!

ok tu je la, malam2 ni pun tenet slow lagi,
 saje je nak upload even korang takenal pun, muahahaha !
hmm Ramadhan dah habis..rindunya bulan tu, rasa lain sangat, masa bulan tu la my family di uji dgn banyaakk sgt ujian dan dugaan, takpee tandanya Allah sayangg.. skrg dah masuk Syawal, amcm kawan2, puasa 6 dah habis? bagi perempuan, lebih afdhal puasa ganti ye, ada dalil yg mengatakan tidak sah puasa pada bulan Syawal selama 6 hari tu kalau x puasa ganti, bukan xsah cmana nii, tak dpt pahala puasa ibarat setahun tu, tp just puasa sunat biasa haa, so puasa ganti dulu bg habis, then boleh la sambung dengan puasa sunat! jangan malas sgt laa, jaga kesihatan tu haa, maklum la lepas raya ni makan mcm2 kan, taktahan godaan, heee

tengok tu bergembira sakan .

lepas bergembira, amek kau! sekali keluaq result trial, menangis takde irama lah, alahai.. ape la nasib, tapi takpa lah, masih ada lagi 2 bulan kan, *ayat penyejuk hati lepas exam, lepas SPM da takleh guna ayat nie dah .hoho! jom ikot mini story :)

perempuan mesti nanges mcm ni, takleh cover dah .
Lelaki , malu-malu lg nak nanges, cover kan,
lets hold this word, sedikit sebanyak rasa tenang, hehe




BECAUSE 


NEVER GIVE UP !
AND


REMEMBER


TERUSKAN



JANGAN LUPA..



KERANA


DAN


okay bereh daa, sikit je la, nama pun mini story, hehe sedikit sbnyk mampu la mengubat hati yg duka lara ni kan, InsyaAllah, ada la peluang tu haa.. teruskan berusaha kawan-kawan, yg mana dah berada dlm zon selesa, straight A bagai tu, jangan yakin sgt yee dan jangan lupa diri, macamacam bole jadi haa, overconfident is not good for certain people, like me especially. goodnight, 

 so lets pray for our success ! 



















Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It