Zuzzu Rellone
just dropping by
Friday, May 20, 2011 @ 8:29 AM | 1 Your Espresso

. Assalamualaikum .


Alhamdulillah , masih lagi berpeluang utk berkarya di blog yg dah berhabuk ni ye , hahah satu je entry utk bulan 5 nie rasanya , maklum laa exam midyear yg dinantikan oleh org ramai dah pun tiba , selama 3 minggu berperang dgn masa, minda dan macam-macam lg. sangat memenatkan . masih lg ada beberapa paper utk dihabiskan , ohh tidak sabar rasanya! lumrah seorg pelajar, 
harap maklum -____- 

tengok budak ni pun nak baca jugek ;p


bila ingat balek previous paper kan, damn! benci gila , menyesal suma ada , tapi apa bole bt ? past is past , focus utk yg akn dtg , result len ceta, tp mcm mana dgn org yg sanggup semak balik jwpn, buka buku check balek , ohh depa sangat hebat kan ? cek tak mampu nak buat benda tu. tak kuat iman org kata atau dlm erti kata lain , tak sanggup terima kenyataan buat masa ni :p


only I can feel it =,='

 ada lg beberapa bulan nk trial , SPM pun dok tunggu dah, best giler dgq mak ceta td anak kawan dia yg tuu , yg niii yg sanaa sinunn pi Melbourne,  Newcastle , Ireland , Amerika, Jordan , and satu ayat dia menggugat iman "anak mak ni nak pi mana la nanti kan?" MasyaAllah... tersentak hati cek dgq , huhu begitu besar harapan seorang ibu dekat anak dia yg malas nie kan ? tp anak dia tada kesedaran lagi tu, ish3 ..

do something amni !

okay tu ja laa , haa and utk pengetahuan kawan-kawan yg tersayang, Khamis nextweek cek nak pi Syria dan terus buat umrah dkt Mekah. well, suma taw kan keadaan dkt Syria sdg bergolak , tp nk bt cena , ticket dah beli so kena pi jugak , nak mintak jasa baik rakan-rakan utk mendoakan keselamatan kami pergi dan pulang yee . semoga Allah membalas kebaikan kalian <3

sebaik-baik manusia ialah memberi manfaat kepada org lain (:




Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It