Zuzzu Rellone
Damascus.Damsyik.Dimash.
Saturday, May 28, 2011 @ 10:33 PM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. first time ni online dekat Damascus, Syria.. kat hotel ini ada wifi tapi tak bole connect pun , adoi so ktorg kena g cc la jawabnya, agak mahal -______- tapi takpa, kita cena takpa, haha

So, nak ceta apa ? sekarang da hari ketiga dan esok hari keempat, last day kitorg kat sini, best sangat! tapi agak sedih la sebab plan nak pegi Jordan tak bole ats sebab2  tertentu, maklum laa kan tengah bergolak skrg kan , kemaren pun kitorg pi tempat2 nak melawat, banyak sgt keta kebal, gerun la jugek ,

and tempat-tempat yg telah dilawati, kubu Salahuddin al-Ayubi, makam Muawiyah bin Abi Sufyan. makam Umar bin Abd.Aziz, makam Khaulah, makam Nabi Zakaria dan banyak lagi.. dkt sini bley kata bqu nk masuk musim panas, so ada lagi saki baki sejuk kan, mcm dkt Cameron, dah la tak bwk sweater -_-

okay masa dah nak habeh , if ada masa dan kelapangan waktu, cek mai update lg nahh, so jumpe lagi (: and jangan lupa doakan keselamatan kitorang okayy .

take care uollss . miss you <3 Salam dari Damascus..













Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It