Zuzzu Rellone
You may delay , but time will not .
Thursday, April 28, 2011 @ 9:15 AM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum (:

waaaaaahhhh ! pekabo kalian semua ? cewahhh ! payah benor nak update sesekali pun eh , ish3 . bukan takmau , tapi tak sempat , kena paham tu . tp cena pun still ada bnda nak update , just lambat sikiitt ja , hehe!







so , whats next ? tgk title entry kali ni , faham kan ? maksudnya lbey krg ceni la , kita bole ja nak cakap SAT! SAT! TUNGGU! tapi hakikatnya , masa tu tetap berlalu. takan penah dgq ckp kita , takan penah stop. so bg cek skrg nie kan , dunia semakin tua , masa semakin pantas berlalu , ni la tanda-tanda kiamat bakal tiba. jadi diingatkan kepada rakan-rakan sekalian utk guna masa yg ada dgn sebaiknya , semoga tidak menyesal di kemudian hari .  ehh tazkirah pulek . haha bkn apa , sedikit renungan bersama je ^^


What will we bring to that meeting ?



tp siyes sejak dua menjak tiga menjak nie . agak bz laa , tinggai tusen segala kan , sbb pa ? pi kem yg dianjurkan oleh pihak sekolah . todiaaa! first time pi sepanjang 4 taun lbey kt scola tu , nak hbaq kata tak active sgt , so sbb apa pi ? haaa ni nak habaq .

  • nak kutip markah dlm buku kokurikulum .
  • nak kutip pengalaman dgn kawan-kawan sbb ni taun last
  • nak eratkan silaturrahim antara junior dgn senior 
  • nak try mcmana dok dlm hutan *nyamuk byk gila!
  • nak rasa mcmana hidup susah .
  • nak rasa betapa beratnya memikul tanggungjawab .
  • nak test kekuatan mental dan fizikal .
  • nak latih sifat kepimpinan dlm diri .

ada byk g tuu , tp yg tu laa antaranya kan . hurm so alhamdulillah, ada yg dapat dicapai walaupun sikit, jadi la kan dari x dpt lgsg . oleh yang demikian , effect drpd bz dgn aktiviti2 tu kena skip tusen ! ohnooooooo ! sedih gila terlepas beberapa subtopic yg penting , kena catchup balek , okay takmau merungut lumrah seorang pelajar .


bersyukur :D


next, cerita terbaru , td baru farhana bgtau kata student yg amek subject Pendidikan Quran Sunnah , Pendidikan Syariah Islamiah dan Bahasa Arab Tinggi , tidak akan menduduki peperiksaan bg subject tu utk trial nanti. tudia ayat keling .cek pun tekejut gler tp tada reaksi pun la , kenapa bole jd mcm tu ? anyone bole terangkan ? sejauh mana kebenarannya ? Wallahua'lam . if ada silap , nty roger len yeah .

kena buat muka mcm nie bila tekejut okay :p


so setakat itu saja utk entry kali ni , nak lepaskan rindu jee , nothing much (:

See yaa ^_^




Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It