Zuzzu Rellone
Happy Birthday
Friday, April 8, 2011 @ 1:50 AM | 2 Your Espresso

ignore badge tu =='


Assalamualaikum :D

wah lama tidak berkarya, haha kerinduan sudah . ni semangat nak update sebab besday cekk dan rakan rakan hoyeahh ! tp bulan niee err banyak org sambut birthday kan ? hohoh geng la kitaaaa, papa punn , erm thanks kepada seeeeemuaaaaaa yg wish dekat fb, sekolah, rumah, tuition, calling, texting, email, nyanyii haha ! sangat dihargai okiess . and fr those yg bg most sweett gift , million thanks to all of you . I'm lovin it . 


I want this please ? :p

Okay masa 3.4 hari tu , birthday Farhana Firdaus . Haha amek hang ! mention fullname . okay nie besties cek since form 4, mmg havoc aa dia nie , hehe papa pun , Happy Birthday to Farhana ;D aku dah bg hadiah senyuman dkt hang setiap hari kan ? haha . appreciate it okay btw sayang hang sampai mati <3

aku nak hang buat kek ni :D

lepas tu , 6.4 birthday lagi sorang besties cekk , widaaaa ! athlete yg berjaya ! hahaha tak abeh2 dgn sukan MSSD dia , takdan nak celebrate lagi wehh , takpa lepas ni la norh , hadiah ? tunggu naaaaa ^^

Love you !
dah habis , tuu jee pun , nak bergembira sat jaa , tak lama mana aih , nak focus exam la nie , amboih kudukut ! haha bubbyeeee ^^


to Sir Sham , thankyou for calling me ' Birthday Girl '
it makes me feel young ^^







Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It