Zuzzu Rellone
what's next ?
Monday, March 14, 2011 @ 10:56 PM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum 




↑ i miss you ;)

hai , berjumpa lagi kita eh , 
lama tak merapuuuu . hoho
erm erm cuti skrg nie , tapi bosan sangat =(
bila sekolah nak cuti , adoii manusia tak reti bersyukur !



okay start cuti pun dah taktau nak buat pa ,
hari Jumaat haritu , dunia gempar dg tragedi 
Tsunami di Tokyo , Jepun .
Mak cakap , tu la bunga-bunga kiamat .
bunga pun da mcm tuu , hancoq suma , sekali bg jaa kan ?
and dorg kata effect drpd tragedi tu ,
 internet apa suma jadi slow .
betol kah ? ada effect jugak norhh ? 
hm takpaa kita cena takpa , haha


pusaran .



Astaghfirullah..


and for those my friends and cikgu yg pegi buat umrah ,
kitorang kat sini always pray for your safety =)
buat ibadat leklok , jaga kesihatan , 
jaga perkataan dan perbuatan , cewahh 
best sangat tgk dorg kat sana , alahai rindu sangat .
takpee , insyaAllah cek akan merasa lagi ke sana .


so plan masa cuti apa ? hari ni dah hari Selasa ooi .
next week nak buka sekolah da , hw apa takbuat .
dok ingat nak pi besuka ria jaa nie , takpadan dgn nak SPM .
insaf la amni ooi -____-



okay thats all for now .
tidak bermaya sangat kan ? haha
takpa lahh , not in a mood -_______-
tatatata adios .





Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It