Zuzzu Rellone
We'll find our way .
Thursday, March 24, 2011 @ 3:33 AM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum ..


skrg nie kecoh kan pasal result SPM ? 
mau tak kecoh , baru je kuar kemaren haa , 
masih mentah, hangat lg diperkatakan laa , HAHA 
SPM kali ni terbaik sepanjang 4 tahun ,
so.. what about next year ? okay takmau pkiaq lagi ,
 let it be . lambat lagi laa -_____-


hmm sume org sebok wish congratulation dkt budak SPM kan , 
takpa , kat sini cek nak mention jugak tahniah dekat calon SMRAMM tahun lepas , yg mana dpt mumtaz , TAHNIAH . yg dapat doubleJ , tahniah jugak , takpaa , kita dah try sebaik mungkin kan ? and yg lain-lain Jayyid , Maqbul , Rasib , kiqa ok laa tu , ada jgk pangkat kan , tahniah jugak diucapkan . jangan sedih-sedih , past is past . focus SPM okayyy ! haa tak lupa dkt senior-senior yg mengharumkan nama sekolah , doa la dkt kami supaya ikot jejak langkah korang pulak nohh ? teringin sangat kott . taktau nak habaq, rahsia kejayaan ni tak payah tanya la , sebab tau dah tada nak ikot aih -_- 

mungkin ini rahsia mereka , HAHA


di sebalik kejayaan , terselit pengorbanan .
di sebalik pengorbanan terselit kegagalan .
di sebalik kegagalan terselit pengajaran .
di sebalik pengajaran terselit satu kejadian .
jadi , bukan mudah utk berjaya .




dan sekarang , I deserved it . padan muka -_____- 
result seterok-terok yg mungkin .
I'm not talking about SMRAMM . but topical test .
haa topical JA ? dah kata ja tu la nak kena score ,
malu nya , malu dgn diri sendiri , malu dgn kawan-kawan , 
MALU .

takmau jumpa orang . bubye .


* tawakkal bererti menyerah diri kepada Allah setelah BERUSAHA dan BERIKHTIAR BERSUNGGUH-SUNGGUH. Insyaallah , you'll find your way .


Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It