Zuzzu Rellone
the end .
Saturday, March 19, 2011 @ 8:09 AM | 0 Your Espresso

ASSALAMUALAIKUM 
tengok tu ! sedap kan ? haha lama tak makan -_______-

okay tadak kena mengena pun yg tuu ,
 finally ! dah habeh da cuti sekolah ,
nak tau dak ustazah ckp pa dkt kitorang haritu ? 
lbey krg mcm nie laa dialog kan , 
tak la betui 100% sebab tak ingat dahh , hehe

ustazah : kamu tau , nie la cuti sekolah kamu yg terakhir ,

kami : hahhh ? takan kot , lepas lepas nie tak dak cuti ? 

ustazah : bukan la , ni cuti sekolah kamu yg terakhir before kamu exam midyear .

kami : fuhhh , saspen jaa ustazah nie , ada lagi laa nanti cutiii 
*tuu takmau mengalah jugak kalau bab cuti !


ustazah : jadi , manfaat la cuti kamu selama 9 hari nie , sebelum SPM , revise laa apa yg patot , jgn biaq masa terbuang mcm tu jaa, sayang sangat masa tu, nanti jangan menyesaiii .


kami : baiklah -__________- 
*dalam hati tak ingat dah nak study , maklum laa , baru ja habes last paper masa tuuu


and esok , dah nak buka sekolah mcm besaaa ,
kena prepare tisu utk mengelap air mata 
yang akn menangisi result2 terok ,
jantung yg akan berdegup kencang sementara menanti result ,
hati yg sentiasa mendoakan yg terbaik 
utk diri sendiri dan rakan-rakan .



okay nak tido dah ! esok jugak lah , 
kembali menjadi seorang pelajar tingkatan 5 .
memainkan peranan yg sewajarnya .
menggila bersama rakan-rakan yg gila .
terus belajar mengenal erti kehidupan dan dunia .
dan amni merapu suda -______-

tatatatatata ;)









Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It