Zuzzu Rellone
tak sangka .
Friday, February 4, 2011 @ 6:21 AM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum !

taktau pasepa , serious tak sangka tadi cek pi kenduri dkt umah tasnimtak sangka kenapa ? sebab memang tak sangka rumah dia dekat situ .
*apa punya ayat daa .

ingatkan uma dia dkt dgn Tanjung Bendahara , dkt ngn uma cek , tp memang before nie takpena tanya pun uma dia kat mana , suka suki je expect ruma dia kat situuuu . tu laa kawan tapi taktau dok kat mana , terok terok terok x(


cek nie kenai la jugak mama dgn tok dia tuh , segak segak belaka, mcm diaa la kan , tgk tok dia , tqingat kat tok cek , haha ! tasnim nie , cek kenai bila haa ? tak ingat laa , tapi for sure selalu tusen skali , even jarang cakap , sebab apo ? segannn thehee

okay thats all , terima kasih tasnim dan sekeluarga , HAHA dan kepada baby-baby yg comel tuh , semoga cepat membesar yawss !

 bahagiaa gilaa  =)

*candid ! baby tuu nama dia safiya amani !

yg tgh tu la tasnim , segak woo ;)


Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It