Zuzzu Rellone
psychO .
Sunday, February 20, 2011 @ 2:43 AM | 1 Your Espresso

PLEASE !
to someone , 
if awak baca post nie , tolong la paham ,
saya takmau dah kat awak . 
kalau kisah dulu jangan ungkit laa , okay fine kalau nak ungkit jugak silakan , tapi saya sikit pun tak peduli .
cakaplah apa awak nak , saya tak mau dah . 
saya ada dunia saya , kehidupan saya .
jauh lebih bahagia dari dulu , tak kisah la dengan sapa pun , 
saya ada kawan kawan , keluarga .
dan saya bahagia dengan mereka,
 even awak takdak pun tak heran aihh .
so please , tak payah kot dok bagi apa apa , benda ka , hantar barang ka , takmau dah aih .
tapi kalau dah bagi kena amek jugak la kan .
nak mai rumah pun agak agak la ,
saya perempuan , awak tau kan adab-adab .
awak dah matang and so do i . sendiri mau ingat laa . 
jangan la bagi saya takut dgn perangai awak tuh !
macam la saya berani sangat kan , lupa kan lah kisah dulu  , 
zaman dah berubah , dunia dah maju .
kalau awak nak kawan dengan saya , okay go on ,
saya kawan  dengan semua orang,
 tapi tak payah la nk lebih lebih .
sekarang cita-cita saya dah semakin jelas
saya ada matlamat hidup . hoyeah !
lantak awak lah if awak nak cakap saya pengecut , 
sebab tak face to face dgn awak , 
tapi I have my own reason . so faham faham sendiri lah . 
lagi satu , tak payah la nak pi cerita dekat semua kawan kawan saya pasal kisah dulu .
perlu sangat ka ? publisiti murahan . 
saya bukan nak lari dari awak , tapi saya benci cara awak !
jangan sampai saya benci diri awak . saya suka awak yg dulu .
 yg tidak OVER dan tidak memaksa .

so stop acting like you care about me 







Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It