Zuzzu Rellone
mari bergumbira
Sunday, February 13, 2011 @ 7:28 AM | 2 Your Espresso

Assalamualaikum =)

okeh ! jarang nak buat new post time sekolah , tapi disebabkan minggu nie tada papa sgt kan , just sukan , so nak ajak kengkawan cek JOM SUKAN ! semangat maw ada , tudiaa HAHA *buku pun tertinggai satt , err


wehh esok merentas desa nah , lari la kuat kuat , bagi mata dekat rumah hampa nuhh , tp cek suka amek angin , bersiar-siar , bg kat owg la medal nuhh , nk kalot buat pa kan , bukan ori pun HAHA saja laa takmau tunjuk kekuatan kan yg tak kuat teqa mana nie , hahaha



pilih weh nak track mana :)

hari hari cek exerciseee ^^


so mari la kita sama sama exercise esok norh , sebab bukan selalu kann , alaa bole laa setahun sekali . bule laa nak eratkan silaturahim kan kan cewahh

tengok depa dok stretching dah .

okay adios amigos , selamat berpeluh  ^______^







Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It