Zuzzu Rellone
Hectic Life
Friday, February 18, 2011 @ 7:21 AM | 4 Your Espresso


 
. Assalamualaikum .

I want this please ^^

Okay utk pengetahuan kalian , MMAS telah melabuhkan tirai Hari Sukan pada hari Rabu yg lalu , rasanya kitorang paling awal habis sukan eh ? haha perkara biasa =,='  segala penat lelah , suka duka kitorang share bersama , suma nampak semangat jaa masa hari sukan tuu kann , yg merentas desa pun lari bukan main g depa , syok sangat la dapat medal ori ? ciss ! takpaa , takleh gadai pun , muahaha  saja nak tekan kan kat sini menang kalah adat permainan yee ! okay takmo ceta panjang , nak share sedikit pic yg di snap oleh kengkawan cek menggunakan kamera si comel naje . thanks for the pic darl <3


itu Ummi , saya dan juga Aida =)

ini si Duyung darat , nama dia Nazihah =)

Ini saya dgn Pipahs =)

mereka bersama Ustazah Asmahan ^^

gembira laa hampaa nohh .



team rumah kuning .

team rumah hijauuuu

team rumah merahh bersama obor obor ^_^



org kuat rumah hijau bersama tortoisee


org kuat rumah biru , hoyeahh !

macam tu lah hari sukan kitorang , meriah la jugak mcm tu punn , 5 tahun cek kt scola tuu , taun nie laa happening pun , sebab petang hari sukan tu jugak laa kitorang buat experiment operate katak . pehhh geli siot ! tapi dgn keinginan yg tinggi nak tgk segala organ dalaman kan , berjaya jugak ! semangat nak jadi doctor tu semakin menebal, Alhamdulillah.. tada laa pic nak kongsi, nanti yeahh =)


tunggu la :p



habes la ceta bab sukan , so next week kembali mcm biasaa , belajar di dalam kelas , mengantuk dalam kelas tambahan pada waktu petang , pulang lewat ke sekolah , hari hari dipenuhi dgn tusen . sementara nak habeh SPM kan ? 

OMG !  SPM : 269 days left .

Hey stop pretending lah sweetie ^_^

start from now , rasa semangat je nak study *cewahhh ! haha bukan apa , banyak dah cegu dok cakap psl SPM . cek pun jadi semangat balek laa , taktau la bule tahan sampai lama mana kan semangat tu , haha Sir Henry cakap kena buat time table utk study , tak boleh tgk tv sebab 50% apa yg kita belajaq akan hilang , our brain grabs picture more than words in the book . ouh sangat rugi dan tidak berbaloi rasanya ! tapi tv tu suka menggoda dgn cerita karut mereka, huh ! at least dlm satu hari , kena study satu subject , set jam laa ape suma , takpenah buat pun macam tuuuuu -________-

Think positive =)


So , thats all for now . thanks for reading . tata adios amigoss . take care garnier !

I have a lot of things to do right ? =='

 














Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It