Zuzzu Rellone
Senior Year :D
Tuesday, January 4, 2011 @ 2:46 AM | 0 Your Espresso

assalamualaikum ! 

okeh 2011 nie senior year bagi kitorang dekat MMAS tuhh . sebab da form 5 pun , haha tuaa da kan ? eh dak aih , matang jee , haha! last year , dgq ceta nak streaming kelas . punya la ketaq otak , dok bt ayt sedey2 dgn kengkawan kan , last2 tak jadi pun , just streaming cket jaa , tak adil actually ! ah forget it . soo cek still lagi dekat class yg sama mcm last year , 5 Al-Jabir . cegu cakap class A ? yayaya memang la tu 5sc1 tapi TIDAK BERMAKNA suma pandai nah , means suma sama jaa laa , masing-masing ada kelebihan dan kekurangan . 



rule the school . HAHA


da la , maleh ckp pasai tu , hari fes scola kmaren hujan , sampai jee scola bergossip terus , huu so tada assembly laa katakan , lgpun dewan tgh renovate , woww ! so harini kan cuaca elok , baru start assembly , hurm bnyk cegu2 kuaq , sadis gilaaaaaa , cegu best pulak tuuuu, tp tgk muka adik2 form 1 kann , alahaiii kecik molek jaaa , tingat zaman cek dulu2 hahaha muka baik lagi nuh ! =.='

comel macam ni laa , ekekeke


lepas assembly , ada sesi salam dgn cegu, nk mintak berkat kan , then masuk clas mcm besa , kmaren dapat buku teks , mak aiiii begununggg ! tapi ada la novel2 baru yg kurengg best *bg cek laa , sebab tak menarik langsung ! HAHA dasar pemalass . then dapat jadual , tekejut gila ! bnyk sgt perubahan . hmm takpa , takmau cakap , sedih sangat . just satu ja nak kata . Ya , memang kami terlalu awal mengecap kebahagiaan . Ini fakta . for those yg tak paham , takpa lahh .

Kembara Amira =,='

Catch Us If You can =,='

Organisasi kelas pun tak tukaq banyak sgt , sikit2 jaa , tp syg , beshfren cekk byda dgn mina dah ciao ;(

wey aku rindu nak gosip dgn mpa , jadi baik laa aku pas niee . HAHA takpa weh , all the best mpa dua dekat class tu , nty mesti beat dgn aku kan ! perghhh tak tahan :D

every things happen for a reason ! Ya Allah , jika ini yg terbaik untuk kami , maka permudahkan lah.. 


I will ;)



Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It