Zuzzu Rellone
LANGKAWI the great .
Saturday, January 1, 2011 @ 7:58 AM | 0 Your Espresso

Assalamualaikum !


oyeahh kita sambung ceta pasal cek punya holiday sebab kita masih lagi dalam holiday ,  nak ceta pasal dekat Langkawi dan Pulau Tuba sajee . okay here we go .


hari 1st : dalam pukoi 9.45 a.m pg cemtu da bertolak p jeti Kuala Kedah , act cek p dgn parents , my besties, tokwan dgn nenek ,n ada la beberapa org lagi sedara kan , dgn tujuan nak p melawat umah anak kepada nenek tiri cek , todiaaa haha ! takpa laa kot mana pun , uma dia dekat Pulau Tuba . so sampai jaa dekat sana around pkoi 12 cemtu , shopping sat dekat Duty Free then baru check in hotel . lepas solat Zohor , bosan ahh dekat hotel , pi aa jalan jalan dekat Langkawi Mall . malam tu pulakk , shopping lagi dekat kawasan hotel kitorang tuh ada uptown , mcm best jaa ! apa lagi , peqabeh duet laaa :)

itu kawan baik saya ;)

depa suka shopping .

fany belanja rotiii .

ini Alia Maisarah :)

kitorang lunch kat sini :)

itu hotel kitorang .

depa beli coklat ooo .
haa nie laa amni yg merengg

wida nak jadi nerddd

tengok si alia makan eskremm


I love Ferrero Rocher <3

tuu mama fany dengan mami wida , HAHA

okay cek mmg suka bt cemtu =,='
nii tqingin gila nak menn

WELCOME us ;)

buuuweekkkk :p

ceceyy buat ayuu HAHA

cek memang tamak :D

okay saya marah !

Chicken Chop .

sweeettt ja kan , HAHA

todia mengada gila , HAHA

fany siap dgn angkat kaki g , awwww

sorry tada pose , heee

nie manja tak betempat , 

hari 2nd : pagi-pagi lepas breakfast jee terus nak pi Pulau Tuba , haa mula la program kitorang hari nie kan , nek bot kecil ke sana , otw nak pi tuu , pemandangan cantek gilaa ! lebih kurang dekat Phuket nuhh , tapi syg nya pulau tuu kerajaan tak buat pusat pelancongan , soo tak membangun laa . tapi nak buat cena , situ memang kawasan perkampungan la kann . dok dekat rumah sedara tu sampai petang , rehat-rehat kejap , then baru balek , sambung shoppingg ;)



ini nama dia Qalesya .

ha ni geng kitorangg

amboi fany cekak pinggang gtu .

fuhh comel saje dorang nie kann .

wida layan feelingg

sorry , saya peningg :)

fuhh sukaaa !

nie masa dekat jetiii

jadi model pulekk

I wanna hug you HAHA

okay baju purple tu gila HAHA

ceceyy segak la tuu

heee wida keqing sgt tak syiokk

tengok fany jahat !

control ayu la tuu

haa nie masa dekat uma sedaraa

tengok budak tuu nanges dah !

nak nanges aaa nieee

takleh mandi jugakk !

pantai nie tak bersih hehe

todiaa , mula dahhh

model batu , elok sangat

I love both of you !

colourful je makcik2 niee
hello Langkawi ;)

weyy cantekk !

saya gila potato tuuuu !

tengok depa gado !


hari 3rd : okay hari last untuk kitorang enjoyy . pagi pagi around pukoi 10.30 da checkout , then JALAN pi dekat jeti , hebat kann ? agak jauh laaa , tapi memandangkan ada bnyk lagi masa plus nak exercise kan , so terpaksa laa buat kerja yg agak sia sia tuhh , tapi best ! huu pukoi 12.30 da betolak balekk , serious rindu dekat my bestiesssss tu haa , thanks to my parents sebab bawak kitorang holiday for the last minute !




dekat taman apa tetiaw .

cewah nak jadi puteri kononn

cek suka gila nek buaian !

Hello World :)

tadan nak baca , hangat !
haa tu jaa la , nie nak gitau , gmbaq cek tak bnyk sebab cek tlg jd photographer kat depaa , maklum laa camera cek yg pegangg , so tak bnyk sgt la gmbaq cek tp ada jugakk , demi kengkawan cena takpa cewahh ! heee so happy new year kepada semuaa manusia di milkyway ini . semoga tahun baru nie menjadikan kita lebih bijak dalam menentukan arah tuju hidup , all the best yeahh . woahh cupp jangan tanya apa azam cek , yg mana taw dediam sudah laa , hee adios amigos . sehingga ketemu lagi yaww !


1.1.11



Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It