Zuzzu Rellone
absence .
Friday, January 7, 2011 @ 12:55 AM | 0 Your Espresso

. assalamualaikum . 

Alhamdulillah , masih lagi diberi peluang utk menaip entry baru . cewah ! woww da habeh seminggu lah , cepat kann ? haha SPM brapa hari lagi woii ? okay takmo pkiaq , sat nak tunjuk dialog dgn cegu Fathiyyah *cegu Sejarah , comel beb .

cikgu :  kamu sedaq dak brapa hari lagi nak SPM ? 
kami : sedaq cikgu ,
cikgu : berapa hari lagi nih ?
kami : 309 hari lagi . lambat lagi HAHA *tengok dkt countdown
cikgu : tuu kamu tolak dak dgn cuti sekolah , cuti tahunan , cuti sukan , apa suma lagi ?
kami : belum cikgu , nty kami kiqa len .
cikgu : haa tolak laa , tah tinggai sebulan lagi pa nak SPM .
kami : wowww ! *gulp pandai cegu takotkan kitorang =,='



I guess I need it =..=


hahaha sangat seronok bila cegu ckp mcm tu , sebab tau dia MELAWAK . hahahaha huh ! tapi first week ni laa cek dah pun ponteng , tapi bersebab yeah . apekes ? cek p test JPJ nuhh . p peqabeh buang segala keja2 renyah yg tergendala setahun yg lalu . dan akhirnya lulus dengan jayanya ! Alhamdulillah.. terima kasih kepada cikgu2 dekat ilmu baru , tua muda , baik garang , segala tunjuk ajar akan cek praktikkan di atas jalan raya . haha *betuah sangat =,=' dan juga jutaan terima kasih kepada encik JPJ yg taktau nama sebab baik hati dgn kitorangg . aww sukaa sangat sebab memudahkan kerja cek . so berbaloi laa ponteng tu yer :) dan skank cek penunggang motosikal yg sah di jalanraya . yeeehaa !

haa ada bran pakai ceni ? *maluu

P stands for PEREMPUAN .muahaha

okay abeh ceta bab lesen , nk masok pasal homework pulak nie . adoii dukacita dimaklumkan yg nota biologi kena htaq hari ahad nie . tau dak chapter 7, 8, 9 tak habeh pun blajaq last year . tapi kena submit jugak hari ahad nie , ingatkan takena buat , cek pun bt donno jaa la masa cuti panjang harituuu , aiyoo macamana mau siap ? ingat sikit kaa ? mamamamia ! nie laa akibatnya suka tangguh dan malas . adik adik jangan tiru perangai nie yer kecuali da memang habit haha. wuwuw *menyesal laa sangat HAHA . 

teacher pleaseee change the date lineee *muka seposen =,='

heyy can you do me a favour ? 





Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It