Zuzzu Rellone
MAAL HIJRAH .
Tuesday, December 7, 2010 @ 12:30 AM | 2 Your Espresso

salam maal hijrah :)



Assalamualaikum.. ehem ehem lamaaa tak bermanja dgn blog ni ehh , da berhabuk yee , hehe takpaa nie sempena tahun baru , meh cek nak update , tapi bukan nak ceta pasal tahun baru , tapi nak ceta pasal benda yg da lepas tau , sorry laa lambat cket sebab tggu pic dari besties cek sorang tuuu , ktorg pggl dia  oon . .


okay nak ceta niee , pada hari Khamis , 2.12.2010 ada la kenduri ruma  cegu Sam . tarikh keramat laa bagi dia sebab dia daa kawen ! woott woott cegu terbaikk ktorg zaman sekolah rendah dulu nuhh , haha . so ktorang dijemput laa pegi memeriahkan majlis laa kononnya kan , tapi ktorg duduk start dari mula majlis sampai habeh laa , dok kecoh sampai org nek mluat kot , hee tapi WHO CARES kan ? janji bahagia . wahahah and pada hari tu juga laa , cek jumpa dgn besties2 cek yg berkurun lama tak jumpaa , jejak kasih laa katakan . haha serious rinduuuu anah si keringg  ida 6 inches  alyaa havoc dan jugaa oon tadi lah , hehe suka sangat ! tapi syg lagi sorg besties , nama pony tak dapat datang , dia balek indon kott , ngee so di bawah ada laa sedikit sebanyak pic ktorg yg menggilaaaa :) okay laa meh nak gitau nama raja sehari tuu , Sofazaiyana dan Ahmad Syazrim . act ktorang kenal jaa dgn pengantin lelaki tuu sebab ada laa kisah2 tertentu dgn diaa , wahahah sory bangg .


melepakkk jee
dalam bilikk . haha
junior dgn teacher Pang ;)
tepi longkangg hua3

nie haaaa raja sehari :)

cikguuuuu cantik woh !



poyoss ja ktorang , HAHA


jadi flower girl sat , HAHA

okeh cukup pada hari tu , balek pun petangg dah . sambung esok tu pulakk , ktorang plan nak g library sebab nak stdy , nahhaaiii tetiba ja mai mood rajen , jangan tanya la pasepa , HAHA then pukoi 12 tuu p laa lib , tapi malangnya cek lupa yg time tu tutup sebab nak smyg Jumaat . ceqin gila dgn pak guard tuh , huhh garang nak mampusss . sengal je ! okay then ktorg p lepak and stdy dekat Pak Hainan sementara tggu lib bukak , lepastu around pukul 3 masuk laa kan , stdy laa cket then anah baru sampaii , saja pun cek, lelya dgn ida suka tunggu dia , haha tapi kan ada watak baruuu , HAHA nama diaa DaIm and he is Ida's adopted brother . sayang sungguh kat Kak Ida diaa , cehh sory dek , bukan jealous nah . HAHA okay back to the story , jumpa dia dekat library , then ktorg ingat nak p tasek tapi tapi tada transport , anah , ida dgn daim cakap nak g ngn taxi . cek dgn lelya kata NO if dgn taxi . Security is Our Priority . So cemana pun tak jadi lah . hahaha sorry babe . next time laa naaaa . then kita pegi Secret Recipe sbagai ganti kepada tasekk. lelya kataa dia nak bawak p ctu and imagine ktorg ada kat tasekk , fuhh tasek tu sejukk gilaaa ada iceberg la konon . haha tasek camomile and kat SR anah belanjaaaa ! hoyeahh muah muah kat anah . hahaha *act kat duit diaaa . naty belanja lg nahh . hehe then kat ctu ada laa beberapa incident yg tak diingini . cek jumpa mamat yg muka mcm bontot kuali tuh .euwwwww what a Disgraceful Boy ! perangai dia mcm #$%^&*(&$& dah dah takmau mengutuk dah . azam baru konon ! wahahaha tapi serious mamat tu memang sengal .
 okay FULLSTOP .


thanks DaIm . pic nie kak ket tak tutup mata :)




ceceyy tak jeles nahhh .
tudiaaaaa scandal anah . HAHA

yehaaa sangat seronok and ktorang harap bule jumpa lagi norhh . sekarang cek bz dengan latihan lesen , bila tahh nak dapat lesen P , huhh lambat benorr . Latihan tu memenatkan =,=' . 2 jam dok atas moto kebas habeh aihh ! even tak cukup 2 jam pun , dah lahh buat petangg , habis la kulit I burn . ekekek

Oh terlupa . kepada adek cek yg tercinta =..= si pulon . tahniah sebab dapat dah apa yg kau inginkan ! puas hati kau ? hahahaha tp cek pun bule tumpang guna jugak ape , even tak reti , ngeeee

DSLR D7000

panjang kan coretan kali ni ? haha takpa lahh , tah bila nak jumpa pulak taktau . btw cek tak sehat sangat nie , batuk selsema saket pala saket tekak sangat sukaa dekat cek , cuppp jangan suroh makan ubat norh . sekian , jumpa lagi .


 again salam maal hijrah buat semua muslimin dan muslimat di seluruh duniaaaa  ingatlah , orang yg gagal ialah orang yg takut melakukan perubahan . so biaq lah tahun baru nie adaa la perubahan yg kita buat , makesure menjadi lebih better laa , jgn jadi worst pulek , okehh <3


si kecik zaman dulu :) 



Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It