Zuzzu Rellone
TEDIOUS .
Monday, November 22, 2010 @ 8:50 PM | 0 Your Espresso



semakin hari semakin bosan neh . HAHA tak taw nak bt pa , hari hari routine yg sama , 
for sure makan makan makan dan terus makan .
to my schoolmate , next year scola jgn dok bt takenai kami norh ,
badan da mcm tong drum neh tak pun bulat saje mcm piring astro ,
ingat nak kurus tapi viceversa pulak . huh =.=' apalahh nasib .


tapi semalam kan , fany ngn wida sleep over kat uma cek , and ktorg try recipe baru , act tak la baru , tapi nak memasak ala ala western , hua3 agak kecewa dgn respons org sekeliling , tapi takpa la kan, first try, manada perfect ! cewahh coverr hahah  . nanti kita bt lagi nananana ...


pedas gila gila punya :)

the besttttt yaws !

erm erm masih lagi sedikit kekurangan .



hari nie jugak lahh exam SPM start , huuuu next year cek pulakk , nervous ? perkara biasa , wahahaha so..
 to all candidate SPM . all the best . 

jangan hampakan harapan org yg bg harapan kat hampa . ahahahaha !







Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It