Zuzzu Rellone
salam aidiladha .
Sunday, November 21, 2010 @ 7:09 AM | 0 Your Espresso



.salam aidiladha .


even terlambat da kan nak jugak wish tak kqaa arrr :) sorry to all my followers sebab lama tak update . actually nak update pasal jamuan tapi tada pic secukupnya . mayb later kott . soo nak ceta pasal hari raya haji dulu naa . hehe cup cup . sekarang da start cuti scola kann , fuhhh ingatkan syok , tp mmg syok pun , hurm just taktaw nak bt paa laa , tingin jugak nak keja tapi tak padan aih , da la pemalaih , kat umah seniri bnyk keja tapi tak buat , haish ! soo ingat nak p sambung amek lesen P kott , latihan 8 jam tak buat lagi , sampai kena renew la lesen L tuu , apa nak jadi neh , baqu dapat L p merata dah , bawak org laa apa laa , itu normal :)

..salam aidiladha..

..salam aidiladha..



hari raya 1st : pagi raya tuu cam besa la kan , bgn jee dgq takbir rayaa . ahh nikmat gila ! sayuu je and bersyukur sebab still boleh dgr lagi and sambut dgn family kan . huhu so pegi iron baju , turun bawah tlg ibu masak , makan and solat raya . ingatkan first raya tada org mai tapi sebaliknya pulak . yg best raya haji nie pak teh dari pahang balik and family sbb raya puasa ritu dorg tak balik . sukaaaa sangat tapi makcik tak balek pulak sebab da balek time raya puasa ritu . aigoo last year suma berkumpul . tapi takpa lah , still seronok . and then ptg tuu kan , g rumah fany ngn wida nak beraya . actually time raya apa pun kan , ktorg susah sangat nk gather skali tao sebab masing2 tada kat uma , so kali ni best gilaa bole lepak skaly for the first time . bukan sonang beb ! even sekejap saje . I loikeee :) then petang raya tuu , balek kampungg.. horayy !


cek dgn abid jaaa mcm pengantin HAHA


testing testing :)


alien :)(:




kitorang :)


segak jee .



macam mak datin je , haishh


jangan tanya position kitorg wahaha



fany did a great job :)




tekun makan , tekun mcg , sudu tinggi kan ? :)


bancuh air tapi segelas jee yee HAHA




makan makan makan makan .


gelagat kitoranggg ;)




hari raya 2nd : cam besa la , adaa korban dekat kampungg , hurm sembelih lembu 13 ekor . agak banyak kan ? tapi dgn bantuan org kampungg suma nye cepat je berehh ! fuhh terima kasih pakcik makcik tokwan nenek sebab sudi tolongg kan , keja keja melapah niee bukan senang cek ooii kena org pro jea , pisau kena tajam sampai bley makan tuan laa ,  hehe agak meriah laa . tapi syg nya cek niee tak makan daging hanya mampu melihat dan tersenyum saje . so jangan tanya pasaipaa ! tp cek tau sup yg dorg buat sedap even tak makan . haaa cemana tu ? HAHA mayb sbb lapaq suma jadi sedap kan . and pada hari tu jugak laa first time cek bt kejaa mcm angkat daging timbang potong hahahaha amek kau ! dulu penakut sangat eh bukan penakot tp kegelian hehe tp nak experience kan , nty nak jd doctor so kena la berjinak2 dengan darah even bkn darah manusia . HAHA kat sana jumpa kak weeda , bashir dgn cik suu woww dorg pun tlg walaupun pada  awalnya segak jaa mai wangi wangi last skaly kita senasib wahahaha takpee pengalaman tu penting bukan ley jual beli kan . hurm so pengajaran yg cek dapat masa kat sana kan , kerjasama tu penting dalam setiap benda kita buat if kita dlm group kan . kena laa cooperate tak ley gaduh2 nty payah . tuu je la kot .



hye kawan :) selamat tinggal .



tengok tengokkk !




ALLAHUAKBAR !


okay done ! thats all HAHAHA bukan ada apa sangat pun , hurm hope bley sambut lagi hari raya pada tahun tahun yg akan datang . rindu sangat suasana tuu . agak terlambat kan update ? kuno betul =.='

 jumpa lagi di lain coretan , lain masa , lain cerita , lain tajuk , lain gambar dan lain lain lagi

 . assalamualaikum . 

hello holidays HAHA !



Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It