Zuzzu Rellone
Girls Day Out .
Thursday, November 25, 2010 @ 7:10 AM | 0 Your Espresso

ASSALAMUALAIKUM and HELLO 

kembali ceria dengan pelbagai cerita . wahh mcm slogan ! hee bukan lah , hm tolak tepi sat problem tuh , nie nak story pasal birthday party budak kelas empat bakti dekat Pizza Hut . nama dia Azrey Adryna . tp kan act cek tak kenai punn dia , tp diaa classmate fan dgn wida . haritu dorg ajak hang out memandangkan lepas ni masing masing bz . so cek pun tanpa segan silu p la jugakk even takenai org , tapi overall kenai jaa sebab member2 tusen ja pun and ex ASMA dulu nuhh . so no hal la menggila bersama :)

act geng convent nih ada voucher Pizza Hut sorang satu , so depa bt kat ctu dgn tujuan nak redeem la , semangat ja depa tu p awai around pukoi 12 tapi dgq ceta pizza sampai koi 1 lbey . apa lagi HOT la depa . haha sabaq norh . nak kata org ramai tak ramai pun lah, entah kekurangan pekerja kot . takpa la janji kenyang . ktorg p lewat sikit sbb nak solat pa suma dulu , tapi elok sampai jaa depa da nak ciao aigooo  . biaq la depa p dulu sebab next activity katanya p CP nak men bowling kot . lepas ktorg makan then bru p CP pulak jumpa dorg , tapi bukan men bowl nah , p karaoke . OMG! bowl takleh men sbb ada tournament amende tah . nak gtau neh .  first time cek p karaoke kat ctu , rasa mcm org jahat pulak . heee tapi demi kawan kawan kan , masuk jugak laa bilik yg tak kecik , tak besaq . memang la agak sesak kan huhu tapi sukaaa jaa , happy jaa , macam macam kerenah . cek taktau la sebab tak sekelas dan sekolah dgn depa tp still bley get along jaa pergh terbaekk ah ! then after a few minutes , ktorg kena ciaoo jugak sebab satg tada transport .
seriously rasa cm tak pueh ja kuaq sat sangat , haish
nafsu =.=' haahaha takpa lah , nty kuaq len , pape pun
korang rock beb !.


cahaya lebihhhhh

wida mcm nak p pesta hehe

biru biruu

kelaparannn


enjoy sangat laa depaa haihh


happy birthday azrey ;)

kek nih katanya sodapppp


korang rockk :)


karok jumm !




anati , rakan setusen :)

semangat belajaq sejarahh

sabo je laa . hehe

mcm clubbing pulak , hehe

haa nad nak sangat pic kita ber dua :)

and i loveeeeee mcflurry <3

kunci moto aku wehh !

fuhh penat upload even tak semua ,

to anati , aku cilok pic dari album hg sebab aku takmai lagi time tu, hahaha sorry ! 

btw again thanks empat bakti :)




thankyouuu :)

tengok mata sepet tandanya ngantuk da , adioss




Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It