Zuzzu Rellone
done with final exam
Monday, October 25, 2010 @ 12:36 AM | 2 Your Espresso



ALHAMDULILLAH.. habeh jugakk final year exam , sedih pun ada , hepi pun ada , sedih tu kes apa lg kalau bkn paper exam yg mencabar minda cekk , alahai apa la nasib cek next year kan  turun class tu for sure la , jgn berangan nk dok clas tuu lg , tak layak tao ! hurm tp nak ceta nie , exam kali ni rasa mcm da bt yg terbaikk tapi apasal teruk sgt eh ? worst pulak tuu , mana tahan... 

so bila da jd ceni , i need to comfort my ownself laa , apa lagi ! sabaq amni , SPM masih lg adaa , ayat tu ja la habeh kuat , kot la nak repair diri tuu , apa derrr , kemaren exam Sejarah dgn Mathmode . sejarah cm besa laa , subject yg digemari ramai , hafal p laa cemana pun , payah sgt nak ingat, awat haaa , mungkin cek tak suka mengungkit kottt , ahahahaha ! paper mathmode plak , otak cek bukan jenih kirakira neh , tp bab merapu laju laa , HAHA 

then tadi pulak exam English paper 1 , ala yg essay2 tuhh , idea lari p mana habeh tataw , padahal semalam dkt tusen pun da baca , spot pun da dapat , tggu nk hafal jea , tapi....... erghh still tak bole ! pegang pen punya laa lama , pkiaq apa tataw , tgk kiri kanan org  tekun ja menulis , panjang panjang pulak tu , jeless gila , cek taktau  mcm nak p tanya ja , nanak isi ckett, kita share-share laa , , aiyaa ! lepas habeh lenguhh tgn mengarang , subject Addmath , mari mengira pulakk , nahhaii soklan dia tadii , sapa kata senang mmg otak bley jual ahh , cek nak beli , HAHA rindu gler kat cegu riduan , wuwu sory cegu saya tak apply apa yg cegu ajaq , nak wat cena , srabut gila ligan masa , then hentam banyakk ! jawapan tada bulat bulat aiyarkk . sedih sedih sedih ! suma takleh buat , apa nieeee...


see ! semangat inkuiri maw adaa arr (:



kesian gila kat cegu2 yg marking paper cek , abeh ink ja kan ? sorry la cegu , saya bukan sengaja tapi nk bt cena , tu la nasib saya , saya da try sehabeh mungkin , tapi kan cegu , saya rasa saya bley bt lg baik dari ni , tapi awat jadi cemtu hah ? mungkin lack of confidence kot norh , selalunya kan , if org mintak nasihat kat cek ayt glamour yg cek bg past is past . tapi bila kena kt batang hidung sendiri , yg past tu laa dok ingat , bukan bley patah balik da kan ? aigooo

takpalah , apa nak jadi pun jadi la , focus utk SMRAMM pulak , yg haritu punya trial pun hancoss , cena la nak mumtaz , tapi dok estimate kan , result ari tu bley jayyid ja kot , jadi laa , padan ngan cekk , tapi parents cek harap sangat dapat mumtaz kot , aduuushhh ! ni yg tak suka bilaa diberi harapan setinggi gunungg , oh tidaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk ! cegu cegu pulak hope budak putri kali ni kasi gempak punya result , maw pecah record sama mcm PMR dulu , tapi adakah ia akan berulang lagi ? mungkin bg org len , tp tidak bg cek kan , takan la nak dapat mumtaz ? IMPOSSIBLE ! tp nothing is impossible kan , ngee ayat kelingg !



jadual SMRAMM , haluih kan ?


so gap dua hari ni org kata kena guna sebaiknya , tapi amni nak guna sebaiknya ? bukan amni laa nama nya , masa dua hari nie la dia nak lep scola , online , berblogging , melepak , tgk tv sepuas-puasnya ! HAHA macam da abeh exam kan ? yaa tu la perangai dia , burok betoi ! bejaya tu nakk , usaha takmaw . takleh nak ubah da , maaf -____-

cukup kot merapu , nak luah perasaan ja bukan apa , geram sangat ! otak cek dok ingat paper2 yg da lepass , masalah betoi , bila nak pandai hah ? ok mayb pandai tapi tak sedaq or pandai kot len , HAHAHA


again wish me luck yeah ! adiosss ^^







step by step !





sikiiittttttt lagi , go go go !


Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It