Zuzzu Rellone
riang ria rayaaa..
Thursday, September 30, 2010 @ 11:35 AM | 2 Your Espresso

beginilah hidup ku , ahaks !



ASSALAMUALAIKUM  


ehem ehem sekian lama tidak menjenguk ke laman sesawang niee , kepada followers2 sekalian , rindu eaa dgn coretan masquerados nie , ahaks ! maaf lahh , lepas raya harituu tak sempat lgsg maw updatee , ahaaa bukan alasan okay , tp keadaan tak mengizinkan , alaa cek tak lupa aihh , bz sikitt jeee . eh fyi , cek baru je habeh trial SMRAMM sape taw mndapa tuh , hahaha meh laa nk hbaq , Sijil Menengah Rendah Agama Maktab Mahmud . soklan agakk mencabarr , bg cek laa sbb tk terer tqa mana punn + maleh stdy plak elok sangat laa . nie pun curi tulang sekejap sbb lepas nie kena bt preparation for final exam and next is the real SMRAMM . fuhhh perjalanan sorg pelajar sekolah bukanlah semudah yg dibayangkan.. cewah !

stop pasal tu , cek nk rewind and sharing2 time p becuti bfore niee , kan cek ada gtaw yg nk p htaq abg cek balek kelantan kann , haa sblm sampai kt kelantan tuu , dan la p KL dgn Genting satt , bersuka ria , pqabeh duet parents pa suma lbey kurang bqu p htaq diaa , maklum laa time tuu ja sesuai nk habeskan masa dgn femly pun , payah nk gather skali even 5 org ja , huish..


so here we go !




1st destination : Alor Setar - Kuala Lumpur




dekat RnR sungai buloh :)

vistana Kuala Lumpur

hero malaya , sory bang tebalik (:
                                    

berdua sajeee .

Pavilion . jenuh jalan !


2nd destination : Kuala Lumpur - Genting Highlands

dalam ni la ada macamacam haishh

kena guna pass nie , handwrist tu kott

Theme Park Hotel



i miss this view :(

patung tuuu cuteee

bole ar if nk datingg sejuk sangatt (:



buaian jenih laju yg overdosee

ceyyy depa nk p daa HAHA

sabaq tggu turn..

benci gilos benda nie , huhhh agk ngeri -.-

bab makan lajuuu

hotel sebelah , tk leh dok FULLY BOOKED tengok jd la , ahaks

utk kekanak je , coomelllll

gangster blaka nih , *candid , burok toi !





snow world . sejuk la sangat hik3!

idola dia , hebat kan ?

shopping complex (:



paris @ genting kononnn hahaha




bas pa tataw nehh ?






Green Park Station .




London Transport Bus Service 








Pirate Ship .


lampu pon jadi arrr 
cahaya keimanan (:








London General ?
agak laju arrr cisss !








3rd destination : Genting Highlands - Terengganu - Kelantan








Pasar Payang kott ?

Nasi Ayam yg dicari setelah sekian lama..

amboi sexy aih diaa..

semangat ja budak nie men !












sedang menimbus kaki amni .








sebelum ditimbis . haahhaha








miss this a lottt !


4th destination : Kelantan - Alor Setar


teruss g open house ruma pak lang (:
*sedara yg dtg dari Klang ,

auntie auntie yg anggun gitu wahh !

Pak lang smbg amende la tuuu..


fuhh penat bercerita , lepas pueh jalan jalan bersuka riaa , tibalah masa untuk bersekolah , life back to normal , arghh bosan ! org nak raya lagi laaa . cek kena mengadap buku2 bahasa arab utk SMRAMM nanti nuu..


kertas exam yg perlu di revise !

bukuuu kesayangan cek <3


and i'm done . hee lega rasanya , dapat relax sat  before next exam and story evrything . for those yg baca nie , please pray for my success ! Good Luck jugak utk form 5 and form 3 yg nak exam tk lama da tuhh , do the best okayy . and kat form2 lain punn sama la jugakk , entah bila pulak dpt jumpa balek niee , huhu gonna miss to merapu-ING disini . jangan nakal nakal , jaga diri taww  . ahh telupaa , esok ada bengkel pulakk , so gtg noww sleeping my baby..lalalala..


jangan lupa baca buku naaa adik2 ,



study smart !



psst ; si coco tu kirim salam <3










Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It