Zuzzu Rellone
Ramadan bakal pergi...
Tuesday, September 7, 2010 @ 10:34 AM | 0 Your Espresso


ASSALAMUALAIKUM ..

amboi3, lama nya tak jumpa , ape cerr korg niee , smgt je nk raya eaa , hehe . fes skaly na mnx maaf la noo , lama cek tak update , bukan sengajaa tp ada la halangan dan rintangan yg terpaksa dilalui , cewahh ! serious rinduuuu nk update , sharing2 apa yg patot , so here i am , fyi , cek tak sehat laa , lama da niee , macam2 penyakit , takpaa la mayb penghapusan dosa sdg berlakuu , hampir suma org suro makan ubat , tp malangnya cek tak makan . jangan la maraa.. ooppss ! bukan sengaja naaa , tp tu la kelemahan cek , if makan pun , dlm masa 2 3 minit akn kuaq balek , so no point kan ? hee tp bole la nak makan pun , cuma maleh jee , always berharap akan sembuh sendiri ( tu la prangai cek , hihi )


saket tekak , batuk , selsema , demam , saket pala :(


seterusnya , hari makin hari , hampir dgn hari rayaa , takan la cek na raya dlm keadaan mcm nii ? hee so buat2 la hepi , mana la taw kot bekesan , cena punn ruma still kena kemas jugak , demam ka saket kaa , tak kqa laa , smgt maw ada , cewah ! so memandangkan cek tak sehat , cek mnx tlg kwn yg paling baek di duniaa ni meh join kemas uma skaly , so depa bercamping laa kt uma cek semalaman , fuhh tada dorg taktaw laa cena nk kemas dgn keadaan tk bermaya , uma cek nie nk kata bsaq tak la sgt tp tada la kecik , agak penat la na kemas sorg2 , nie haa depa..

i <3 both of you sayang !


tgk la hasil keja depa , bergabungg mengemas rumaa , HAHA kqa okay laa tuu before nie tqok g , tp sygg depa kemas bhgn atas jaaa , yg len tggai cek kmas sowg , wuwuwu

dekat hall , bekilat beb !


proses penukaran cadar (:


          
yg tu ja laaa sempat amek pic punn , guys ! nty i blanja okengg , thanks a lot for helping me . nty raya meh la kita raya sesamaaa , kueh raya sedia menanti utk dihabiskan , muahahaha ^^ psstt cek ada pakai inai tapi burok gilaaaa maluuuuu , ada idea tak cena nk buang dgn cepat ? effective way ? hehe . tu la gataii sangat . ekeke takmo tunjuk pic , buwerk :)


abeh da laa , wuu simple kan , kesian korgg mesti nk taw bnyk benda g , tp tu laa cek lama tk update kes tak bermayaa . takpalahh , apa punn sory banyak2 yee , nty kta share benda len lagiii , lagi bpa hari jee Ramadan nak melabuhkan tirai nyaa , soo guna masa yg ada naa , jgn la syok sgt sambut Syawal tuu , kan kita akn kehilangan bulan yg sgt muliaa niee , tah belum tentu akn jumpa lg next year kan ? ahh rindu laa nanty smyg trawih , puasaa sebulan , bazarr , kurma , sahurr , kalut2 time bebuka , tgk takwim selaluu , tgk jam smbl befikir lambat lg kee , rajin2 gosok gigi , mandi lamalama  dan baaanyakk lagii hik3

 setiap pertemuan pasti ada perpisahan =)


kedatangan mu disambut dengan senyuman , kepergian mu diiringi tangisan :(



Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It