Zuzzu Rellone
love my life =]
Wednesday, September 1, 2010 @ 10:09 AM | 2 Your Espresso

assalamualaikum :)


heyyaa bertemu kembalii , rindu ? sabaq naa , cek baru nk update ,  [ tudiaa perasan , HAHA ] tertanya2 la jugak apa lg nk tuliss , then my besties kata kna ceta psai diri seniri , sbb blum lg introduce , opss betoi la jugak , telupa nk ceta bout my life kt you all , so here i go !

  • nama AMNI BT AZHAR  nak pggl ? ikot suka laa , bnyk pggln act , antaranya ialah , amni , meni , cat , am , kak amni , kak pengawas , kak sanggul tinggi , si gemok , pulon , nini  ha macam2 , so ikot suka laa , nak pggl ape , tp kena igt , stiap kali pggl tuu kira doaa naa :)
tengokk niee zaman dolu2 :)
  • pastuu , besday cek 5/4/1994 . sapa nk bg adiah ? oww bole sgt , takan ditolak, HAHA fyi , tahun 2010 nie umo cek 16 daa , tua bangka da , lesen pun dapat . *bangga sat , kah3 !
see , nak banyak2 lagi :)

  • ruma cek dekat TANJUNG BENDAHARA alorsetar,kedah . sapa yg dok loqstaq tu kena la amek taw , haha , area2 kolej sultan abdul hamid , blakang klinik tanjung or medan , dekat traffic light nuu , haa hbaq abeh suma , taktau sajaaaa la no.. pic tada g nty cek tnjuk na , sabo yee .

  • haa cek nie dibesaqkan dlm femly yg sederhana sajaa , ada 5 org dlm satu ruma including my parents laa , cek nie anak pompuan tunggal , tada kakak n tada adek pompuan , sdey kan ? hm takpa laa takdirr , haha ! ada sorg abg , sorg adek laki , sooo prngai cek pun da org kta cm laki la , tp still ada ayu , lemah lembut nya , hak3! ( tak malu gla ngakuuu )  mak kataaa ada anak tiga org punn , kt ruma riuh mcm anak sepuloh , apa nk jadi nieee , sorry la naa , takleh buat pa daa keh3! niee meh nk tunjuk femly cek :)
my parents and my idol <3
* ENCIK AZHAR & PUAN CHE NAZRAH 

nie abg cek , nama dia MOHD ARIFF
*psstt nie time dia handsome lg , la niie kaaaa... hahahaha !




this is me , an ordinary girl :)
*psstt pic nie tpo ja , HAHA





and ths is my adekk , MOHD ABID
*psstt nie time dia comey , try tgk skrg , mcm..... kah3!




nie la kami bertigaaaa !
* psst kadang2 gado mcm nk reban ruma (:

hah one more ! cek nk sallute laa kt parents cek , sbb sanggup layan kerenah kami bertiga , punya la dasat , yg nu nak , nie pun nak , tak penah cukup ! tp depa sabaq , huishh kqa hebat arr , nie yg saaaayaaaaaaaaaaaangggg sgt kt depa , i love youuuu



soo apa lagi nak taw ? tataw da aih nk ceta pa , klau makanan kegemaran pa suma tu , bnyk sgt , maklum laa , org 'gemok' saja kuat makan , haha! yg tu ja la kot yg pntg pun , scola da ceta ritu , pengalaman manis pahit , terrrr lalu bnyk , nty tgk blog taw la naaa.. cewah ! jumpa lagi , ciaooo ^^



p/s : if ada apa nak tanyaa , jangan malumalu na , sila laaa , if bole dijawab , cek jawab laa :)

so i am what i am !







Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It