Zuzzu Rellone
the last day at school before RAYA !
Thursday, September 2, 2010 @ 9:15 AM | 2 Your Espresso


peace be upon you (:


yehooo ! akhirnya , saat yg dinantikan telah tibaa , cuti sekolahh . well bg budak scola cm cek nie , bnda plg hepi cuti scola arr , tmbh plak dkt nk raya nie , nk p scola ckup maleh laa , sbb tk focus dkt pa yg blajaq , hik3! padahal exam SMRAMM semakin menjelma , bule g buat dekkk ja ? haish ! apa nak jadi neyy ,

soo hari nie cek p scola sbb nk salam2 ngn member, cegu2 , bereh keja , amek hw pa sumaa , da la kmaren tk p , oopss ada reason okayy , masalah technical , HAHA . depa kata masuk dewan koi 9.30 sbb ada majlis khatam Quran , fuhh alhamdulillah selesai jugak bacaan ktorg ea , pastuu da kata pg tu blajaq , cek pun bwk la buku cket , tp beratt , da la p nek moto pg tadi , awai nk mampusss BORING tqok kot sampai awai pg , nee gara2 budakecik yg tak berlesen tuu , dia nk p jugak , oopss dia p nek moto dia naa , asing2 okayy , soo fyi pg tadi tk blajaq pun , agk nyesal la bwk buku tu , tp bla pkiaq balek , bwk ilmu mayb berkat kott ,  cewahh ! 

asl masuk clas ja td , depa kalot pasai kad raya plak daa , haha maklum la perempuan , benda2 comel mcm tuu kena la amek kesah , haishh cek da la tk beli kad raya paa suma , depa dok mai bg pulak , adoiyai rasa cm besalah pulak tk bg , then trus amek langkah drastic p koop usha kad raya , tulih2 n bg kt depa , fuhh abeh tanggungjwb cek sbg sorg kawan , tp nseb bek bwk duit td , al maklum laa bulan posa niee duet tak jalan , jenuh korek tabungg , HAHA nie cek nk tunjuk kad raya depa bg , 


sebahagian kad rayaa :)


comel comel kan depa bg (:


bila bg kad raya nie laa betambah smgt nya nk raya , stgh org ckp kuno la guna kad , eyy act mmg la agak kuno tp best wht , kenangan gtuu , mmg laa bley mcg , cakap , email pa suma , ala apa salahnya guna cara dolu2 , tak dosa aih , HAHA  lagi satuu nk gtau , kan kita da dekat nk raya , kueh raya ruma cek bnyk gilaa , yg syok nyaa satu pun tak buat , suma org bg , maklum laa student ibu kn ramaii giloss , so depa la bertanggungjwb bg kt tok guru , cek bertanggungjwb tlg peqabeh jaa , ekeke , nie haa kueh rayaa , tadan nak raya lg tuuu 

tak tersusun lagiii



tgk time posa suma sedap -.-


and korg pnya preparation mau raya cemana plak ? next time cek ceta lg ye , baju raya la apa laaa , tp for sureee duet raya la nah nah nah , HAHA thats all for todayy , ohh one more , ibu jari kaki cek saket gilos , rasa cm nak tercabutt , tp taktauu kes apaa , so any idea ? hik3 adiossss <3


jgn lupaa nah , lbey pon takpaa hik3!








Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It