Zuzzu Rellone
hari yg FULLLLL aktiviti !
Tuesday, August 31, 2010 @ 8:15 AM | 4 Your Espresso






assalamualaikum...

MERDEKA ! MERDEKA ! MERDEKA !

cewahh semangat gtuu , HAHA act tk rsaa cm merdeka pun rini, mayb smgt lbey focus utk 1 Syawal, huyooo tak padan ngn posa, sooo nk stori mori psl hari ni, hari yg bley dkatakan tadan rest la start dri pg smpai laa malam..

pg td start dgn p tusen kt sir yg handsome tuu , SIR SHAM , rajen btui dia , mst nk bt tusen nya even org len da rasa cm maleh nk mai, dia still smgt gtu , but sir ckp it pay off :) then  pg td sir ckp nk buat essay , truih mood berubah, hahahaha pemalas kan ! haish bila la nk pandai cek ooi, tp tk la teruk sgt sbb sir suro ckp n tls jaa , belum lg submit kt dya, tajuk essay tuu ialah AN EMBARASSING INCIDENT. what a funny tittle ! sir ckp plih theme n then dscuss dgn kwn2, haha da la gurl just 4 org , boys pun sama laa, tp must be in english ! elehh egt ktorg terer sgt kea, so rojak la jawabnya, haha . the conclusion is , tusen td santai2 relax2 jea , I loikeeee (= sir memang understanding !

so the next one is , lepas balek tusen tuu ,  tktau nk btpa , then call one of my bestfren, wida n tanya dea , "weyy meh uma aku jum ", tp dgn syarat kena p amek dia , bagus kan ? HAHA takpala , kawan2 apa pon bole , so dia meh la uma , fes2 plan nk boh inai , skali tak jadi daaa , sbb my mom suro tlg diaa kupas bawang , tumbuk cili and bla3.. lepas tuu , abeh 'menangeh' pa suma , plan nak kuaq p giant sat beli brg cket, ttba fany call , "weyy bila nk p uma hg neh?" then cek kata la nk p giant sat , jom ? then dia pon join ktorg p ronda2 aloqstaq arr , tk padan ngn bwu lesen L daa bwk org , mmg menempah maut betul, besa la baru dpt moto , tk sangka gilaa , sayang parents cek , iloveyouuuu !

NOUVO LC :) bole tahan arr .

lepas tuuu da p ronda pa suma , balek lepak dlm bilik pakat penatt and tertanya2 lambat g ka nk bebuka niee , HAHA manusia..manusia.. lepas rest pa suma satt , kena turun bwh daa redy2 sbb harini ruma cek ada majlis buka posa,  tak la pggl ramai sgt , just family , jiran tetangga and rakan taulan , huu sangat seronok ! taktau pa yg syiokk mayb sbb ramairamai kott noh ? mmg marvellous ! tp ada gak la sepupuu cek takmaii , wuu sedih , pada gila depaa , takpa nak majok aih nanty , sabaq ja laa !

niee brg2 yg dibelii , tah papaa serabai !





nie plak time mkn td , 1 pic ja dpt sbb bz :(


lepas makan for sure la kena kemas , againn keja ktorg la kemas mengemas niee , huhu . basuh pinggan , lap meja , sapu sampah pa suma , daaa tiba masa utk besties2 cek balek umaa , tp cuppp before depa balek tuu dan g menggilaa , fyi, nie fes time cek pkai tudung syria , nalla punyaa burok mcm alien taw ark ! haha sat naa tunjukk cket , 


time dgn fanyy :)



nie la kami bertiga , mereng kan ? (: 




dengan widaaa , *burok nya cek kan ?


masa itu emas ! spttnya depa nie kna balek awai g, tp time tu hujan , so depa isi masa dgn tgkp gmbq ja la , padahai bnyk g keja kt uma nuhh , tp tkpaa , ala kenangkenangan gtuu , oww rindu nya kat hampa duaaaa :(




hah ! before cek lupaa nk cetaa , harini kan merdeka , so ada la besties cek 2 owg nie anak merdeka , namanyaa AQILA dgn HANIS dahla kecik molek, comei pulak tuu , so....HAPPY BIRTHDAY to both of you , i love youu so so so muchh ! semoga pnjg umo and dimurahkan rezeki, kita kawan sampai mati nah nahh , huhu nty lepas raya , kmi bwk cake utk mpa 2 nah , meh nk tnjuk pic anak merdeka niee ,


nur hanis ismail <3


 
aqila ramli <3




okengg stakat tu ja la kott , bnyk benda g tk siap nieee , hehe , saja la spent time nk sharing2 , tak sabaq nyaa nk cuti scola , adoi apa la naseb budak scola niee , huu soo SELAMAT MENYAMBUT HARI MERDEKA , tp jgn lupa noo , ramadhan da nk tnggai kitaa , jgn dok syiok sgt , guna masa yg ada dgn elok okee , ciao !





    
MERDEKA !




i miss you darla :)


Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It