Zuzzu Rellone
ceritera sekolah :)
Monday, August 30, 2010 @ 1:30 AM | 2 Your Espresso

ASSALAMUALAIKUM !

for the second day , HAHA

nak ceta pasal scola je harini , ohh lupa tk gtau lg ,

cek scola kt MAKTAB MAHMUD ALOR SETAR 




nie sblh putri , tuu BLOK F, sebelah tu kantin :)




scola nie tak dinafikan bsaq sgt , tp bnyk tanah terbiar , HAHA tapi ada la haritu depa bt pertandingan landscape, so terubat la cket pemandangan yg kosong2 tu , and nak bangga la sat , kawan2 cek menang beb! takpa la naib johan pun , tempat tu nama Meteor Garden and jd rebutan la jugakk sbb dlu ada buaian . punya la syiok nk nek sampai la ktorg yg buat pun bley kqa laa bpa kali nek , haish ! tp tuu tinggal kenangan , buaian tu skank da tedaa , kena buang atas reason2 tertentu :(


seee ! nie pun pipahs dgn syahidah ja , nanak jugakkk ! 


nie la suasana group sblah tga berkebun , siap berTOPI lg, smgt kan ? HAHA

nie dekat kolam cegu lodin, psst muka fizah gengster!
abeh la ceta bab landskap tuu , meh nk ceta bab kelas pulak , kelas 4 al-jabir atau 4 sc 1  nie terletak di tgkt 2 , hujung skali dkt tandas , strategik kan ? HAHA tp warga kelas tu sgt havoc lah , bg putri jee , utk putra sgt lah pemalu kalah kucing , haish ! takpala , it doesnt matter , janji depa tk kaco idup kami , *psst kadang2 kacau la jugak , hee . meh nk tunjuk ktorg pnya guru class , comel sangat ! 


bz try baju hadiah hari guru beb !

nie time jamuan hari guru , ada yg tada , tp nie la sbhgn budak putri yg gila3 pnya!

thats all , pasal clas , and nak masok psl besties pulak , hee seronok kan hidup nie, bnyk bnda nk share , asl nya  ktorg dok skali hampir 3 taun da , so da fhm sgt prangai masing2 . haa nie la besties cek , susah senang bersama wooo , iloveyouuall !

time idul ilmi , depa dapat woo !
nie time dpt result PMR , the happiest time! seronok sgt .

lawa kan kan ? comel jee budak2 nie , hee

then , nk tunjuk warga jabirian , tp ada yg tada , tkpa la nak tunjuk jugak ! :)

nie la twins kelas kami , comel kan kan


nie 3 org geng lemah lembut sangat !

before exam , release tension la sat :P
hari idulilmi , bersejarah betoi !



yg nie geng korea , minat sungguh , haish !


last but not least , fyi , depa nie suma ada character berbeza , nty di lain blog cek ceta lg prangai depa na , syok woo , penat nya =,=' tapi menarik ! sooooo adios amigos , see ya !


i am a prefect but i am not perfect yaws (:



tgn pipahs kacau :P









Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It