Zuzzu Rellone
as BUSY as a bee
Friday, October 22, 2010 @ 8:30 AM | 2 Your Espresso

..ASSALAMUALAIKUM ..




bersua kembali setelah sekian lama menyepi kan ? bukan sengaja , tapi keadaan tak mengizinkan (alasan basi daa) HAHA ! so bila da ada time nk update ne , banyak la benda na ceta tp pic tk bnyk pun , ah lantak la ! org tgh exam nie , cek bz ber ' blogging ' pulek , ngee thats me ! PEMALAS

so for information korg , cek da start final exam hari khamis last week , and akn habis hari isnin next week , after gap 2 hari , start lah exam SMRAMM yg akn mengambil masa seminggu satu hari , fuhh perjalanan yg memenatkan disulami dgn persediaan yg tidak rapi  (ayt apa la tuh) so sedikit sebanyak nk ceta psl exam saja kott , seperti yg dijangka , setakat la , tada paper yg sonang pun , bg cek sumanya susah dan mencabar  maw tak susah, da tak study padan la kannnn... lepas tu dok hrap spot , bila tak nek mula la nk mengamok , ekekeke manusia manusia.. so nie jadual final exam ,





tp before exam tu kan , ruma cek ada la bt kenduri cket , taktau nak kata knduri pa , sbb aslnya ibu kata nk bt  openhouse raya , tapi time tu Syawal da melabuhkan tirainya , so jadi openhouse apa eh ? saja saja la kott nohh HAHA, agak meriah laa , cm besa ada la 5 6 org kawan cek mai , tp mcm tak caya , first time kott mai ruma, da la laki suma pulak tu , mula mula agak segan nak ajak , tapi bila lg ann  err takpa kot , parents tak mara pun , kedatangan sangat dialu-alukan thanks to korang ! caya laaa beb .

haniff hakim <3


besties forever <3
so semalam cek p tdo kt uma wida sebab parents dia g KL ada org meninggal , so saja la p teman , nyemak sat kat uma dia tuhh , kesian la pulak kann , then bila p situ tak hengat dunia la , malam tu kononnya nk study mathmode ada la blajaq dalam 2-3 minit , then tutup buku dgn alasan malam-malam nie otak tak berfungsi dgn baik , esok pagi lahh  naaa tu la prangai , takmau bt ckp ja la jgn salahkan otak , HAHA lepas tu  gila pnya enjoyy , masak la muvee laa padahal exam tak abeh g , excited gila nk abeh exam . dengki kat budak PMR nih , issskk sabaq ja laaa ! kenapa la ada prasaan ceni , terseksa la I mcm nie , cewaaahh ! tak baik3 ! nasib bek still ada g perasaan , Astaghfirullah..

tu ja la kott , actually baaaaaaaaaaanyaaaaaaaaakkk ag benda , tapi disebabkan lama tk update so terlupa , tggai yg mana pntg ja laaa , hehe jgn mara naa , tggl paper sejarah , bi , addmath , mathmode , suma subject kaw2 punya , mesti cek jd kiok , confirm ! apa lagi , mari tidur untuk rehatkan mindaa , HAHA 


adios amigos carlos muchos !


forget me not darlingg


Older Post | Newer Post



Ya Allah..Engkau berilah ilmu yg bermanfaat kepada kami, kuatkanlah ingatan kami, jadikan lah kami orang-orang yg berjaya dan berguna..



Home of Story
Meet The Ladyy
Psssstt Psssttt :p
I love Them :p





FullMade By: SiGemukKyfi
Template By: Mr.Google
Image By: We Heart It